“Break the boundaries, Bend the rules.”

The vision for Undercover Artist Festival 2017 curates a unique space to showcase work  through experiences that prove to be inspiring, exciting, thought provoking, creative, untried, obscure and edgy.

The applications received this year feature high quality work from across Australia and New Zealand, including major touring companies such as Cairns based JUTE Theatre premiering new work performed by 2014 Access Arts Achievement Award recipient Doug Robins in Here we all are. Assembled. By Kathryn Ash.

Workshops and performances by larger companies representing artists with disability and artsworkers with disability are travelling interstate including Back to Back Theatre, Wielding Theatre and Company of Rogues.  Joining us are a range of stimulating workshops and performances brought to you by Brisbane’s popular Blue Roo Theatre Company, Indelabilityarts, Lorikeet Players and InsideOutside Theatre.

Festival favourites are back, re-incarnated with fresh, exciting work and many guest artists are joined by an impressive entourage of co-collaborators from Brisbane and beyond for you to enjoy. View full program here

To purchase tickets, please visit: http://www.queenslandtheatre.com.au/uaf
Visit us on Facebook for all UAF17 updates: https://www.facebook.com/undercoverartistfest/

 

Friday 13 October 2017

Time

Artists

Venue

Duration

5.30pm - 7.00pm

THE MAD HATTERS DINNER PARTY (Access Arts)

Foyer, Courtyard and Greenroom
Tickets: Festival pass
- $20 with dinner
(Limited places)

90 minutes - performances & dinner

7.00pm – 8.00pm (15 minutes interval)

WELCOME TO UNDERCOVER ARTIST FESTIVAL (Access Arts)

Bille Brown Studio
Tickets: Festival pass

45 minutes performances (15 min interval between shows)

8.00pm - 9.30pm

HERE WE ALL ARE. ASSEMBLED (JUTE Theatre)

Bille Brown Studio
Tickets: Festival pass

80 minutes performance

9.30pm – 10.00pm

THE GRUMPY CRIPPLE (Thane Pullan)

Foyer / bar
Tickets: Festival pass

30 minutes performance

Saturday 14 October 2017

Time

Artists

Venue

Duration

10.00am – 12.00pm

ENVIRONMENT MOVES ME (Eleonora Ginardi)

Diane Cilento Studio
Tickets: Workshop pass
(Limited places)

2 hours workshop

10.30am – 12.00pm

DISABILITY VOICES ON MAINSTREAM STAGES (Accessible Arts)

Bille Brown Studio
Tickets: Festival pass
(Hot beverages provided)

90 minutes workshop

10.00am – 12.00pm

WHAT DOES YOUR ARTIST STATEMENT SAY ABOUT YOU? (Dr Kari Sullivan)

Greenroom
Tickets: Workshop pass
(Limited places)

2 hours workshop

12.00pm – 1.00pm

ROCK 'N’ COUNTRY BLUES SHOW (Steve Sparrow)

Foyer
Tickets: Festival pass

1 hour performance

12.30pm – 2.00pm

INSIDE (Wielding Theatre)

Bille Brown Studio
Tickets: Workshop pass

90 minutes performance & workshop

12.30pm – 2.00pm

CIRCUS EXPLORATIONS (Vulcana Women’s Circus)

Diane Cilento Studio
Tickets: Workshop pass
(Limited places)

90 minutes workshop

1.15pm – 2.45pm

STORIES SO TRUE (Ged Maybury)

Diane Cilento Studio
Tickets: Workshop pass
(Limited places)

90 minutes performance & workshop

2.10pm - 3.40pm

UNMASTERCLASS (Back to Back Theatre)

Diane Cilento Studio
Tickets: $50
(Limited places)

90 minutes workshop

2.45pm - 4.15pm

WHIPLASH (Scott Wings)

Bille Brown Studio
Tickets: Workshop pass

90 minutes performance & workshop

3.00pm - 3.45pm

HOTEL PANTELONE (Blue Roo Theatre Company)

Foyer
Tickets: Festival pass

45 minutes performance

4.00pm - 5.30pm

UNMASTERCLASS (Back to Back Theatre)

Diane Cilento Studio
Tickets: $50
(Limited places)

90 minutes workshop

4.15pm - 5.00pm

ALONE WITH THE KEYBOARD KAT (Jeff Usher)

Foyer
Tickets: Festival pass

45 minutes performance

5.00pm - 5.45pm

LOVE ME (indelabilityarts)

Bille Brown Studio
Tickets: $25/20

45 minutes performance

5.45pm - 7.15pm

JUST DANCE (InsideOutside Dance Ensemble)

Diane Cilento Studio
Tickets: Workshop pass

6.00pm – 6.55pm

AMBITION ROAD (David Truong)

Foyer
Tickets: Festival pass

40 minutes performance

6.00pm – 7.45pm

THE LAST SUPPER (Access Arts)

Foyer, Courtyard, Greenroom
Tickets: $20
(Limited places for catering purposes)

105 minutes - community dinner

6.30pm - 7.45pm

MORGAN STERN (Company of Rogues)

Bille Brown Studio
Tickets: $30/$25

75 minutes performance

7.00pm - 7.45pm

SING IT OUT (Leah Cotterell)

Foyer
Tickets: Festival pass

45 minutes performance

8.00pm – 10.00pm

TRIBAL DISCO BALL (Velvet Pesu and Tichawona Noble Mashawa)

Diane Cilento Studio
Tickets: Festival pass

2 hour performance & party

8.30pm – 10.00pm

SONGS FROM THE VAULT (Donna Dyson)

Bille Brown Studio
Tickets: $35/30

90 minutes performance